Menu
Nieuws

NIEUW: Vergaderen en teambuilding aan het water in Twente

In deze bijzondere omgeving, weg van de normale werkomgeving, biedt dit arrangement een unieke vergaderlocatie op het Hulsbeek. De locatie biedt een bijzondere vergaderruimte met uitkijk over het rustgevende water van het Hulsbeek. Deze unieke omgeving stimuleert uw collega’s om creatief om te gaan denken.

U zult ontvangen worden met een verse kop koffie of thee en een lekker typisch Twentse lekkernij. Vervolgens zal u beginnen met de eerste vergadersessie, waarbij u onbeperkt gebruik kan maken van het WiFi netwerk, de beamer en flip-over. Tijdens de vergadersessie zal er koffie en thee voor u en uw collega’s klaarstaan. De vergadering zal onderbroken worden voor een goed verzorgd lunchbuffet. Na afloop van de lunch, zal de vergadering hervat worden.

Wanneer de vergadering is beëindigd zal er een activiteit verzorgd worden waarbij er gewerkt kan worden aan de teambuilding. Er zullen verschillende teamopdrachten op het eiland klaar staan, die alleen door optimaal samenwerken volbracht kunnen worden. Voor de sportievelingen is het mogelijk om naar het eiland te komen door samen een vlot te bouwen en naar het eiland toe te varen. Na lekker bezig te zijn geweest in de buitenlucht, zal de dag afgesloten worden op het terras. Hier krijgt u de gelegenheid om tussen de palmbomen en met uitzicht over het Hulsbeek te genieten van een borrel met uw collega’s.

Voorbeeldprogramma

  • 08:30-09:00 Ontvangst met koffie/thee en een typisch Twentse lekkernij
  • 09:00-12:00 Start vergadering
  • 12:00-13:00 Aanvang goed verzorgd lunchbuffet
  • 13:15-15:00 Hervatting vergadering
  • 15:00-17:00 Aanvang teambuildingsopdrachten
  • 17:00-18:00 Gelegenheid om te borrelen

Benieuwd naar de rest van dit arrangement? Klik hier en bekijk: NIEUW: Vergaderen en teambuilding aan het water in Twente. Of bekijk hier nog meer vergaderlocaties in Twente.

Met hartelijke groet,
Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl