Menu
Nieuws

Koninklijke Horeca Nederland pakt groots uit op Horecava 2011

Dé nationale vakbeurs voor horeca, catering en zorg is geopend van maandag 10 t/m donderdag 13 januari, dagelijks van 11.00 – 18.00 uur in Amsterdam RAI.

Van 10 tot 13 januari 2011 vindt in de Amsterdamse RAI de jaarlijkse Horecava plaats. De nieuwe samenwerking met de RAI heeft er toe geleid dat KHN een spektakel van deze Horecava maakt door de belangrijke KHN evenementen als het KHN Jaarcongres en de KHN Gala avond in de RAI te organiseren. De KHN Gala avond staat in het teken van de bekendmaking van de Meest Markante Horecaondernemer 2010-2011. Daarnaast worden de Algemene Ledenvergaderingen gehouden evenals de traditionele KHN Nieuwjaarsreceptie met aansluitend de Nacht van de Chinese Ondernemers. Op de beursvloer is KHN prominent aanwezig met een beursstand aan het Horecava XpertPlaza. Hier worden diverse activiteiten georganiseerd o.a. gericht op ledenvoordelen. Voor leden worden thematische beurstours georganiseerd. Alle KHN leden die de Horecava bezoeken of deelnemen aan de KHN activiteiten worden ontvangen in de speciale KHN ledenlounge, te bereiken via een aparte entree voor KHN-leden. De RAI maakt voor de leden meerdaagse toegang mogelijk.

Nieuwe en social media bepaalt congresthema KHN
Steeds meer gasten van de horeca, maken gebruik van smartphones. De verwachting is dat begin 2011 ruim 3 miljoen gebruikers hun informatie halen en hun activiteiten indelen via deze slimme communicatiemiddelen. Social communities en applicaties als Hyves, Facebook, LinkedIn, Layar, Iens2.0, Foursquare, Twitter zijn voor belangrijke (sociale) informatie en invulling in handen van de gasten. Zij bepalen zelf hoe ze over hun horeca ervaringen schrijven. Lodewijk van der Grinten, directeur KHN; “Deze nieuwe mediavormen worden steeds meer bepalend voor wat gasten eten, drinken, en waar ze uitgaan en recreëren. Het is daarom geen verrassing dat het jaarcongres van KHN 2011 geheel in het teken staat van het centrale thema ‘Wie de gast heeft, heeft uw toekomst'”.

KHN Gala avond: And the winner is …

Het hoogtepunt van deze Horecavaweek is het KHN Gala op dinsdagavond 11 januari, hét netwerkevent van de horeca met een bijzondere verkiezing. Het RAI Elicium vormt het decor en podium waar die avond de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2010-2011 wordt gekozen. Met optredens van artiesten wordt in een galasetting de landelijke winnaar bekend gemaakt door de voorzitter van de Markant-jury dhr. Loek Hermans, voorzitter MKB Nederland.

Unieke aanbieding voor KHN leden
Door de evenementen te koppelen aan de grootste en belangrijkste horecabeurs van Nederland wordt een divers en aantrekkelijk programma voor de leden geboden. Voor congresbezoekers die in de hoofdstad willen overnachten heeft KHN een exclusieve aanbieding. Het prachtige vier sterren Dorint Hotel Schiphol is hét KHN congreshotel waar alle bestuurders en leden van KHN kunnen overnachten tegen een aantrekkelijke prijs van € 60,00 per nacht voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt, parkeren en gratis pendelvervoer tussen de RAI en Dorint Hotel. “Nergens goedkoper in Amsterdam”, aldus KHN directeur Lodewijk van der Grinten. “Wij hopen zoveel mogelijk leden, bestuurders en relaties van KHN te mogen ontvangen. Met ons team zullen we alles in het werk stellen om iedereen een zeer aangenaam verblijf te bieden”.

Activiteitenprogramma KHN Horecava 10-13 januari 2011

Bron: Koninklijke Horeca Nederland pakt groots uit op Horecava 2011, Horecava.nl, 9 november 2010