Menu
Nieuws

Kerststress – Wat geef ik mijn personeel met de Kerst?

Managers en ondernemers stellen zich de vraag wat zij dit jaar aan hun werknemers zullen geven met de Kerst. Een tradiotioneel kerstpakket, een bon of zullen we het geld besteden aan een goed doel. Het geven van kerstpakketten blijkt toch echt een must. Tenslotte wilt u dat uw werknemers met een goed gevoel van de Kerst kunnen genieten. In dit artikel leest u 3 voorbeelden van kerstpakketten 2020 voor uw personeel.

Traditionele kerstpakket
De keuze in traditionele kerstpakketten is enorm. In het pakket zitten verschillende lekkere producten. Bij het geven van een kerstpakket is het van belang dat u rekening houdt met de wensen van uw werknemers, hun situatie en natuurlijk dat het pakket ook passend is bij uw bedrijf. Komt een groot deel van uw personeel met het openbaar vervoer dan kan een grote doos bijvoorbeeld heel lastig zijn om te vervoeren. Ook de inhoud van het pakket is belangrijk. Wonen de medewerkers op zichzelf is een pakket met eten en drinken heel passend, maar anders is een pakket over bijvoorbeeld reizen een beter idee!

Naast eten en drinken zitten er leuke artikelen in het kerstpakket zoals tassen, dienbladen, magazines, kaarsen of woonaccessoires. Dit geeft het kerstpakket net wat extra’s.

Eigen keuze concept
Wilt u uw personeel zelf laten beslissen, geef dan een bon van Keuzekado. Een bon in eigen huisstijl waarmee uw personeel in een gesloten omgeving zelf kan winkelen. Het personeel heeft keuze uit een ruim aanbod. Naast keuzevrijheid is een groot voordeel dat uw personeel kan genieten van de voordelen die gelden bij het doen van een aankoop bij een normale webshop.

Custom made kerstcadeaus
Als derde tip hebben wij de custom made kerstcadeaus. Misschien wel het leukste cadeau om te geven als werkgever. Het is namelijk een out of the box cadeau. Hiermee toont u aan dat uw moeite heeft gedaan bij het bedenken van een origineel en persoonlijk kerstgeschenk. U zou kunnen denken aan custom made tas met logo of extra inhoud. Voor het vrouwelijk personeel zou u kunnen kiezen voor een verzorgingspakket en voor mannelijk personeel een bierpakket.

Iedere werkgever heeft de keuze uit voldoende mogelijkheden. Wel is het van belang dat u op tijd nadenkt over een custom made kerstcadeau. Custom made geschenken hebben over het algemeen een langere levertijd.