Menu
Restaurant

Horecakeuken – Welke apparatuur is een must in de keuken

De economie is de laatste maanden weer steeds verder aangetrokken en ook in de horecagelegenheden is dit goed te merken. We gaan met zijn alle weer steeds meer een hapje buiten de deur eten, lekker borrelen of we geven een feestje ter ere van onze verjaardag of ander jubileum. Belangrijk dat je hier als horeca-ondernemer goed op inspeelt en zorgt dat je keuken goed op orde.

Zorg voor voldoende koelmogelijkheden. Wanneer de drukte toeneemt is het belangrijk om voldoende voorraden te hebben en deze moeten goed gekoeld worden. Daarnaast is het ook goed om bepaalde producten niet in één koelgedeelte neer te zetten. Sommige producten moeten op een andere temperatuur gehouden worden dan andere. Dus het is ook zeker aan te raden meer koelsystemen te hebben.

Naast het koel houden van producten is het ook erg makkelijk om een aantal warmhoudsystemen te hebben. In de piektijden worden veel gerechten klaargemaakt en natuurlijk wil je dat deze warm bij de gasten geserveerd worden.

En denk ook aan een goede vaatwasser. Na een drukke dag is het fijn dat je niet de enorme hoeveelheden afwas nog hoeft weg te werken, maar ook tussentijds is het fijn om de vieze vaat alvast weg te zetten, zodat je werkruimte schoon blijft.

Neem eens een kijkje op Horecarama