Menu
Nieuws

Horecabestedingen 2011 gestegen in attractiepark Slagharen

Op 30 maart opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen de deuren voor het nieuwe seizoen. Na een succesvol 2011 heeft Slagharen de winter gebruikt om te werken aan nieuw entertainment, onderhoud en extra “attracties”, zoals de Indian Pony Ride.

Het afgelopen jaar is voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen zonder meer succesvol verlopen. Niet direct in een toename van het aantal bezoekers, maar vooral in een stijging van de gemiddelde bestedingen. Ondanks een stevige recessie zijn de gemiddelde bestedingen van de accommodaties, in winkels en het entreekaartje gestegen. Door het nieuwe horecabeleid gericht op diverse en gezondere consumptie is de besteding binnen de 20 uitgiftepunten zelfs meer dan gemiddeld gestegen.

De directie heeft in 2011 ingezet op het organiseren van grote evenementen in samenwerking met bekende media, zoals SBS6. Daarnaast heeft het attractiepark ook een drietal eigen evenementen verder in de markt gezet, te weten “Mardi Grass” in de zomer, de “Miracle of Lights” in de herfst en “Winter Slagharen”. Met name “Winter Slagharen” in december was voor Slagharen buitengewoon, omdat het park voor het eerst sinds haar oprichting operationeel was tijdens de winter. En met succes, want op sommige dagen bezochten zelfs meer dan tienduizend mensen het park.

Nieuw in 2012
In 2012 komt Attractie- & Vakantiepark Slagharen met een aantal nieuwe activiteiten.
De Western Village Stuntshow is vernieuwd en er is een geheel nieuwe show van het bekende Italiaanse Clownstrio Caveagna. El theatro – het 4-D theater – kan in het nieuwe seizoen ´s avonds door verblijfsgasten gebruikt worden als bioscoop en de afdeling horeca  voegt in 2012 een Italiaans restaurant aan het assortiment toe. Tot slot komen – na aanhoudende vragen – de pony’s weer terug in Slagharen. In de “Indian Pony Ride” kunnen kinderen onder begeleiding een rondje op een pony rijden.

Het nieuwe seizoen wordt in het openingsweekend (30 maart t/m 1 april) spectaculair gestart met een uniek kijkje achter de schermen. Wat er allemaal te zien en te doen zal zijn, wordt later bekend gemaakt.