Menu
Hotels / Nieuws

Golden Tulip Hotel Central wederom in TOP 5 beste Golden Tulip Hotels

Een garantie voor een heerlijk en geslaagd verblijf

Golden Tulip Hotel Central is wederom in de prijzen gevallen! Hotel Central behaalde een welverdiende 2e plaats bij de kwaliteitscontrole van Golden Tulip Hotels in Nederland. Sinds jaar en dag is Central terug te vinden in de top 5 van de “Beste Golden Tulip Hotels”.

Mystery Guest
Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door de in London gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants). De inspectie bestaat uit een zogenaamd “Mystery Guest” verblijf waarbij uitvoerig gecheckt wordt op de kwaliteit van het totale product met aspecten als de merkbeleving, de uitstraling, de service aan de gasten, hygiëne, milieubewust werken, gastvrijheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Golden Tulip Hotel Central behaalde hierbij dit jaar een score van 91,9%. In het totaal zijn er 55 Golden Tulip Hotels gecontroleerd.

Optimalisatie totale kwaliteit en service
Het afgelopen jaar is Hotel Central wederom bezig geweest met het verbeteren en optimaliseren van de totale kwaliteit en service.

– Totaal 40 hotelkamers zijn verbouwd en hebben een nieuwe uitstraling gekregen; warme kleuren, lichter en met een nieuw bureau concept.
– De beveiliging in alle liften is geoptimaliseerd; alleen middels keycards kunnen de kameretages nu nog bereikt worden.
– En in juli 2011 is ook de geheel nieuwe website de lucht in gegaan.

Central investeert telkens in nieuwe zaken om het comfort steeds beter te maken voor haar gasten, of zoals Tonny Rademaker altijd zegt: “Central steeds mooier te maken. Wat hier zeker ook aan bijdraagt zijn de classificaties “Gouden Green Key” en de “4-hamervergaderaccommodatie”, waarbij Central ruimschoots aan de eisen voldoet”.

Deze TOP 5 nominatie is natuurlijk ook een bijzondere aanvulling op alle festiviteiten en activiteiten rond het 50-jarig jubileum, dat Golden Tulip dit gehele jaar viert. Maar zeker ook op de titels, die onze mooie stad ’s-Hertogenbosch dit jaar mag dragen: Meest Gastvrije Stad van Nederland, Fietsstad van Nederland én Sportstad van Nederland…!

Golden Tulip Hotel Central
Met een reeks aan mogelijkheden en faciliteiten voor zowel de zakelijke- als de vrijetijdsgast is Golden Tulip Hotel Central het kloppende hart in de binnenstad van

’s-Hertogenbosch. Het hotel bestaat uit o.a. 125 kamers (waarvan o.a. 3 suites, in totaal 9 verschillende kamertypes), 12 multifunctionele vergaderzalen en de prachtige middeleeuwse gewelvenkelder “De Hoofdwacht” voor recepties, stijlvolle diners en mooie feesten. Naast het restaurant, de Brasserie en twee bars, is het neusje van de zalm het fitnesscentrum op de 7e etage met een bijzonder uitzicht op de Sint-Jan.

Over Louvre Hotels & Golden Tulip
Met meer dan 1.000 hotels in 40 landen is Louvre hotels de op een na grootste Europese en wereldwijd de 8ste hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels, heeft 50 jaar ervaring als franchise-onderneming en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. Golden Tulip heeft meer dan 200 hotels. De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels voert naast Golden Tulip de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige.

Louvre Hotels is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (55 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels).

Louvre Hotels is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (55 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels).

Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com