Menu
Hotels / Nieuws

GLOEDNIEUW VIJFSTERREN HOTEL OPEN!

Het vijfde hotel van de Inntel Hotel groep, aangesloten bij Design Hotels, is vandaag geopend.Mainport biedt 215 luxe kamers en suites, Restaurant Down Under, Cocktailbar on The Rocks en 600 m2 state-of-the-art multifunctionele zalen.

Mainport geeft toegang tot de wereld door de invloeden van de continenten in het design interieur te integreren, zonder de “thuishaven” Rotterdam uit het oog te verliezen. De 600 m²  multifunctionele zalen met uitzicht over het water zijn voor vele doeleinden geschikt; het uitzicht blijft adembenemend. De ruime kamers hebben in ieder geval een whirlpool, walk-in shower, spiegel TV en gratis WiFi. De City XL (36 m² )  is speels ingedeeld, de Waterfront Sauna kamer biedt een privé sauna en de Waterfront Spa kamer beschikt naast een sauna over een XL Jacuzzi voor het raam. De twee top-floor suites bieden letterlijk alles.

Spa Heaven op de 8e etage staat voor hemelse ontspanning! Relax ruimte, Finse sauna, Turks stoombad, behandelkamers voor massages of schoonheidsbehandelingen en een traditionele Hammam. In restaurant Down Under verwijst de kaart naar Australië “Where East meets West”.

on The Rocks is Mainport’s cocktailbar met privé aanlegsteiger, de naam verwijzend naar het drukst bezochte stukje Sydney. Hotelgasten en Rotterdammers komen samen in een omgeving waar altijd iets te doen en te zien is terwijl een professionele cocktail-waitress wereldse cocktails serveert.

General Manager Hans van Schaick is trots op Mainport en het team: “We hebben keihard moeten werken om alles af te krijgen, maar het is gelukt.” De planning was om als eerste gast één van de organisatoren van het internationale bloggers congres, waarbij 200 internationale bloggers te gast zijn in de congreszalen, in te checken. Ze is bovendien jarig. Dat liep anders “Om zeven uur stond de eerste gast op de stoep: een gast uit Australië. Uiteraard is hij meteen ingecheckt en de jarige krijgt alsnog de bos bloemen!”

De officiële feestelijke opening volgt in September. Van Schaick licht toe: “We willen bij de officiële opening een groots feest. Tot nu toe zijn we bezig geweest om alles af te krijgen en nu nemen we de tijd om een spetterend feest te kunnen organiseren.” Toch is van een zogenaamde “soft opening” geen sprake. In de eerste week is het hotel al drie dagen volledig volgeboekt.

Hotel Rotterdam