Menu
Nieuws

Augustus aanbieding: Vergaderen in midden Nederland voor €55,- p.p.

Bijzondere locatie voor een congres, training of vergadering. Ontzettend goed bereikbaar met zowel de auto als de trein dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12. In de maand Augustus hebben wij een speciaal tarief!

Bij dit 8- uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Gratis parkeren;
  • Gebruik van een plenaire zaal* met beamer en scherm;
  • flip-over en whiteboard inclusief schrijfmaterialen;
  • Gratis wifi;
  • Onbeperkt gebruik van fairtrade Peeze-koffie, diverse theesoorten en zuiver water van de Utrechtse Heuvelrug;
  • Zoete Pauze & koekjes; brownies, muffins, chocolate chip cookies of sweet sultana strudels. Glas vruchtensap, gemaakt van biologisch geteeld fruit;
  • Uitgebreid lunchbuffet; verse seizoenssalades, versgebakken broodjes, kaasplanken en charcutterie, soep, hartige hapjes, melk en karnemelk van de zorgboerderij, diverse biologisch dynamische vruchtensappen, seizoensfruit.

Zaal informatie
Antropia beschikt over een grote diversiteit aan zalen. De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Deze zaal biedt een prachtig uitzicht over het gehele landgoed. De tuinzalen bevinden zich naast het hertenkamp en zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Opmerkelijk is dat de tuinzalen barakken zijn die destijds gebruikt zijn bij de Deltawerken op Neeltje Jans. De Orangerie ligt verscholen op het landgoed en is vooral geschikt voor selfsupporting groepen tot 22 personen door de aanwezigheid van een kitchenette en toilet. In de directiekamer kunt u vooral intiem vergaderen met maximaal 8 personen. Deze kamer beschikt tevens over een eigen toilet. Alle vergaderzalen hebben daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed.

Aanbieding: Met deze augustus-aanbieding betaalt u slechts € 55,- p.p. in plaats van € 66,- p.p. op basis van minimaal 4 personen

Bekijk en boek hier direct deze augustus aanbieding
Wilt u vergaderen op een vergaderlandgoed? Bekijk hier dan alle opties!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl