Menu
Hotels / Nieuws

Carrière-evenement voor jongeren bij meer dan 100 Hilton hotels in Europa

Nederlandse Hilton hotels nemen deel aan Careers@Hilton Live, een groot carrière-evenement van Hilton Worldwide dat vandaag van start gaat. De komende weken vinden er meer dan 300 evenementen plaats bij meer dan 100 Hilton Worldwide-hotels verspreid over 25 landen. Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat Hilton Worldwide dit grootschalige initiatief organiseert om aandacht te vragen voor de carrièremogelijkheden in de horeca.

Dit jaar voorziet Careers@HiltonLive in carrièreadvies aan jongeren om ze te informeren over de kansen in de horeca. Tevens wordt begeleiding geboden bij de ontwikkeling van de beroepsvaardigheden die belangrijk zijn in iedere carrière, zodat jongeren een realistisch beeld van de arbeidsmarkt en de weg ernaartoe krijgen. Deskundigen van Hilton Worldwide zullen duizenden jongeren in Europa advies uit eerste hand bieden en hen helpen contact te leggen met mensen met een carrière of baan waar ze misschien zelf nog niet aan gedacht hadden.

Ook de Nederlandse Hilton hotels organiseren activiteiten om de jonge generatie te inspireren voor een carrière in de hospitality-sector. Ze organiseren diverse evenementen waarvoor studenten in de verschillende hotels worden uitgenodigd voor praktische tips en advies. Tevens zullen teamleden hun persoonlijke ervaring delen op scholen in de omgeving.

Careers@HiltonLive ligt in het verlengde van de eerder dit jaar verschenen whitepaper van Hilton Worldwide en de International Youth Foundation over de unieke oplossingen die de horeca kan bieden voor werkloosheid onder de jeugd. Deze whitepaper met de titel Creating Opportunities for Youth in Hospitalitygaat in op de economische en maatschappelijke problemen waar de jeugd wereldwijd mee te maken heeft en presenteert de horeca een actieplan om carrièremogelijkheden te ontwikkelen voor deze opkomende beroepsbevolking.

Event organiseren? Ga voor informatie en advies naar Zakelijkuit.nl