Menu
Nieuws

Hooghoudt benoemt Arno Donkersloot tot algemeen directeur

Hooghoudt heeft een nieuwe algemeen directeur. Vanaf 17 maart geeft Arno Donkersloot leiding aan het 123 jaar oude familiebedrijf. Hij richt zich op het verder ontwikkelen van de merken, met behoud van de historische kracht. Vanuit het hoofdkantoor in Groningen werkt hij aan de verdergaande expansie van het bedrijf en innovatie van de producten en bedrijfsvoering.

Arno Donkersloot (44 jaar) heeft ruime ervaring met het revitaliseren en laten groeien van merken. Hij is afkomstig van Spring Water Company, distributeur van exclusieve mineraalwaters. Daar heeft Donkersloot als general manager een belangrijke bijdrage geleverd aan het behalen van betere commerciële resultaten. Donkersloot is zijn carrière gestart in diverse commerciële functies bij onder meer Heineken en Diageo. Bij URSUS Vodka Company (Australië) en bij HENK (luxe reissystemen) heeft Donkersloot als managing director gewerkt en ruime strategische en leidinggevende ervaring opgedaan.

Donkersloot: “Ik ben zeer verheugd dat ik leiding mag gaan geven aan dit echt Hollandse familiebedrijf met een grote variëteit aan dranken. In deze tijdsgeest zien we dat mensen steeds vaker kiezen voor authentieke producten uit eigen land en streek. Ik zie daarom veel kansen voor de merken van Hooghoudt. Binnen de landsgrenzen, maar ook in het buitenland, want de vraag naar Nederlandse producten is groot”.

Over Hooghoudt
Hooghoudt is al meer dan 120 jaar een echt familiebedrijf met haar wortels in Groningen. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1888 in handen van de 4e generatie en draagt sinds 1988 het predicaat ‘Hofleverancier’. Hooghoudt behoort tot de top 3 van nationale distilleerderijen en is nummer 1 in binnenlands gedistilleerd. In de Jonge Dubbele Graanjenever, Kalmoes Beerenburg, Fruitlikeuren en overige Hooghoudt-producten zijn de recepturen nog 100% authentiek, waardoor de unieke smaakbeleving nog elke dag te proeven valt. Hooghoudt, eerlijk en met liefde gedistilleerd.