Menu
Trends

5-Sterren Congreslocatie in Eindhoven

Uitstekend gelegen congres- en vergaderlocatie in Eindhoven. In dit imposante State of the art Hotel treft u 269 rooms & suites, een congrescentrum met 23 multifunctionele zalen, een uitgebreid sport & wellness center en 3 restaurants inclusief hotelbar. Het gehele hotel is voorzien van gratis WIFI en beschikt over ruime parkeermogelijkheden. Deze locatie zorgt voor een omgeving waar gastvrijheid altijd tot in de kleinste details is uitgewerkt: een aangename plek om te vertoeven; een thuis voor elke lokale gast of wereldreiziger; een toonaangevende locatie voor de veeleisende zakelijke bezoeker.

23 Zalen met strakke en zakelijke uitstraling
Met 040 Congress & Events positioneert Hotel Eindhoven zich in het zakelijke topsegment. Van der Valk Hotel Eindhoven is een 5-hamer Congresaccommodatie. Dit betekent dat onze kwaliteit van dienstverlening en omvang van voorzieningen voor u als opdrachtgever inzichtelijk zijn. Het aantal hamers geeft het niveau van classificatie weer en kan variëren van 1 tot en met 5 hamers. Eén hamer staat voor toegeruste maar eenvoudige bedrijven en 5 hamers staan voor de meest complete en volledig uitgeruste locaties.

Zoekt u een 5-sterren locatie voor uw congres in 2014? Een locatie waar u alles onder 1 dak heeft? Zoek dan niet verder want dit is dé congreslocatie die u moet hebben!