Menu
Hotels

Weekendje Den Bosch ontdekken?

De weekendaanbieding van deze week is de Ontdekkingstocht door Den Bosch. 3 Dagen genieten in deze fantastische Brabants stad met heel veel leuke dingen die u moet doen. Neem dus even de tijd, …, niet voor 1 dagje maar boek gewoon een heerlijk weekendje er op uit!

En het mooie aan Den Bosch is dat het voor alle leeftijden leuk is.

Zo vertelt Marissa Peters (24 jaar) mij: “Wij hebben als vriendinnengroep erg genoten van dit arrangement. De ligging was perfect. Alles was op loopafstand, de winkels, uitgaansgelegenheid, gezellige lunchrooms. Het personeel in het hotel is erg vriendelijk en de prijs/kwaliteitsverhouding is top! Wij hebben twee keer uitgebreid ontbeten en een lekker driegangendiner gehad. Allemaal inbegrepen bij ons arrangement. Het hele weekend in één woord samengevat: geweldig!”

En Marijke Plas (51 jaar): “Het arrangement was uitstekend!”

Van gezellige terrasjes, goede winkels om te shoppen, cultuurliefhebbers bezoeken de St. Jan of varen onder de stad door, u fietst ook zo de stad uit de natuur in en als u graag wilt relaxen ligt er op een kwartiertje rijden een wellness resort waar u heerlijk een dagje kunt ontspannen. Als ik dit zo aan het schrijven ben realiseer ik me dat een weekend haast nog te kort is …!

Vertelt u mij binnenkort hoe het is geweest in Den Bosch? Boek dan snel deze weekendaanbieding!

Hartelijke groet,
Recreatief.nl
Christel