Menu
Hotels

WeekendAanbieding: Luxe genieten in ‘t Gooi

Een bezoek aan de “Beeld en Geluid Media Experience” absoluut de moeite waard. Dit museum biedt een zeer interessante ontdekkingstocht door de geschiedenis van de media. Een sensationele attractie op het gebied van televisie, radio, film en muziek.

Beeld en geluid
Het leukste dagje uit voor jong en oud: luister, kijk en beleef radio en televisie van nu en vroeger in het interactieve pretpark: de media experience.

Laat je hier omringen door de Sterren van toen en nu en bekijk de legendarische showfragmenten. Nieuwsgierig naar de wereld achter de schermen? Kom backstage in dit paviljoen en ga als cameraman, presentator, acteur, dj of regisseur aan de slag in de hightech studio. Ook kun je hier bekijken met welke apparatuur de radio- en televisiestudio’s vroeger waren uitgerust. In de media experience kun je je echt helemaal uitleven met beeld en geluid. Je kunt heel veel doen en zelf kiezen wat je wilt gaan zien. Maar je kunt ook lekker onderuit gezakt naar een film gaan kijken. Speel de baas van het journaal en selecteer zelf het nieuws. Of neem plaats op de presentatiestoel!

Kortom een belevenis voor jong en oud!

Wilt u meer weten over de WeekendAanbieding van deze week?