Menu
Trends

Volop leermomenten tijdens 24 uur Bilderberg

Bilderberg start met een initiatief waarbij medewerkers 24 uur lang meelopen in een collega hotel. Doel is te leren van elkaars ervaringen en werkprocessen. Het programma, ‘24 uur Bilderberg’ genoemd, is het winnende idee op de vraag hoe de betrokkenheid van de eigen medewerkers vergroot kan worden.

Sinds eind vorig jaar kent Bilderberg ‘Club Einstein’, een initiatief waarbij collega’s inspiratie opdoen en ervaringen met elkaar delen. De afgelopen maanden hebben de leden van Club Einstein in groepen ideeën bedacht en gepresenteerd. Het winnende idee is ‘24 uur Bilderberg’, bedacht door Monica Kuperus, Hoofd Huishouding, Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch, Suzanne Rikken, Restaurant Manager, Bilderberg Château Holtmühle en Rick Daniëls, 1e Medewerker Bediening, Bilderberg Château Holtmühle.

Morgen gaan de eerste collega’s 24 uur op pad naar een collega hotel; de bedoeling is om de uitwisseling ook volgend jaar weer plaats te laten plaatsvinden.

“Tot nu toe kwamen collega’s vooral als gast bij elkaar over de vloer; dit initiatief maakt het nu mogelijk om echt mee te lopen in een ander Bilderberg hotel, waar men kennismaakt met collega’s, processen meemaakt en ervaringen uitwisselt. Zo leer je van elkaar,” aldus Els van Batum, Directeur Personeel & Organisatie van Bilderberg.

Per hotel kunnen per keer maximaal twee medewerkers tegelijk deelnemen aan de uitwisselingsdag; het is de bedoeling dat deelnemers na afloop een enquêteformulier invullen en hun ervaringen terugkoppelen naar de General Manager van zowel het gasthotel als het eigen hotel.