Menu
Hotels

Sandton Hotels weer in de race als Beste Hotelketen

De Nederlandse Sandton Hotels, met inmiddels 20 vestigingen in ons land, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en op Curaçao, is opnieuw genomineerd voor de Zoover Award categorie ‘Beste Hotelketen’, nadat die award in 2011 gewonnen is.

“Dat zegt veel over de consistente waardering van onze gasten voor het product dat wij bieden”, reageert een opgetogen Rogier Braakman, die samen met compagnon Gui de Vries de hotelcollectie in 2004 startte. Sandton Hotels ontleent haar identiteit aan het onderscheidende karakter, de stijl en het gastheerschap van elk individueel hotel. “Wij zijn heel trots dat dat ‘eigene in de verscheidenheid’ door onze gasten wordt herkend en erkend. Wij moedigen onze gasten altijd aan om hun ervaringen op waarderingssites als Zoover te plaatsen. Het houdt ons scherp en dwingt ons om steeds dat stapje harder te lopen. Het zou een geweldige stimulans zijn als onze gasten en fans ook nu weer massaal op ons stemmen voor de Zoover Award 2012 ‘Beste Hotelketen’.” Stemmen kan rechtstreeks via www.zooverawards.nl.

Sandton Hotels blijft gestaag groeien. De hotelcollectie focust op internationale uitbreiding met 4- en 5-sterren hotels. Afgelopen jaar werden twee resorts op Curaçao toegevoegd aan de collectie, een ski- en wellness hotel in Oostenrijk en in België opende Sandton Grand Hotel Reylof in Gent zijn monumentale deuren. In april gaat het nieuwe Sandton Pillows Brussel van start. Behalve de Zoover Award voor Beste Hotelketen 2011 viel Sandton Hotels vorig jaar ook al voor de tweede keer in de prijzen met de Mooiste Hotelkamer van Nederland, waarmee deze keer Suite 211 van Sandton Hotel Pillows in Zwolle geëerd werd.

Sandton Hotels (www.sandton.eu) is een dynamische en vernieuwende hotelcollectie die sinds 2004 bouwt aan een collectie karaktervolle hoofdzakelijk 4- sterrenplus hotels op aansprekende locaties in binnen- en buitenland. Elke vestiging heeft en behoudt zijn eigen, karakteristieke identiteit, nauw verweven met de omgeving.

De Sandton hotelcollectie bestaat uit de volgende vestigingen:
Nederland: Château De Raay Baarlo, De Nederlanden Vreeland, Paal 8 Terschelling, Pillows Zwolle, IJsselhotel Deventer; Sandton Eindhoven City Centre, Hotel De Filosoof Amsterdam, Malie Hotel Utrecht, Resort Bad Boekelo, Hotel De Roskam Rheden, Landgoedhotel Vennendal Nunspeet. België: Hotel Broel Kortrijk, Sandton Brussels Centre, Grand Hotel Reylof Gent, Pillows Brussels (opening april 2012). Frankrijk: Domaine Cocagne, Cagnes sur Mer (Côte d’Azur) Duitsland: Resort Bayerischer Wald Habischried, Oostenrijk: Residenz Hochalm Saalbach-Hinterglemm. Curaçao: Kurá Hulanda Willemstad, Kurá Hulanda Westpunt.