Menu
Hotels

Sandton heeft weer Mooiste Hotelkamer van Nederland

Suite 211 van Sandton Hotel Pillows in Zwolle is De Mooiste Hotelkamer van Nederland 2011. In de internetverkiezing streden hotels van naam en faam om de titel en brachten bijna 13.000 mensen hun stem uit op DeMooisteHotelkamer.nl. Gasten en relaties van Sandton Hotels lieten overtuigend hun waardering voor Sandton Hotel Pillows blijken met ruim 2.000 stemmen.

Sandton is trots op haar betrokken en loyale gasten, die behalve via traditionele media (een 4x per jaar verschijnende papieren krant: Sandton Post) via twitter, Facebook en digitale nieuwsbrieven op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes, arrangementen en ontwikkelingen en nadrukkelijk worden uitgenodigd hun ervaringen te delen. Dat gebeurt ook in hoge mate én overwegend positief. Zo  heeft Sandton afgelopen jaar ook al de Zoover Award in ontvangst mogen nemen voor Beste Hotelketen.

Suite 211 (http://www.youtube.com/watch?v=KxsGryU30bg) is riant van afmetingen, van alle denkbare luxe voorzien en uitgevoerd met meubilair van John Hutton, in diepe warme tinten en rijke stoffen. Het CoCo-Matbed is gemaakt uit louter natuurlijke grondstoffen. De kamer is voorzien van een superieur geluidssysteem, flat screen televisie en climate control. De mooiste hotelkamer van Nederland heeft een comfortabel zitgedeelte en een grote, luxe badkamer met royaal hoekbad en aparte inloopdouche. Sandton Hotel Pillows viert komend jaar het 5-jarig bestaan en is het eerste hotel in het urban boutique concept van Sandton Hotels. Op 1 februari 2012 opent een tweede Pillows in Brussel.

Het is de tweede keer dat Sandton Hotels (www.sandton.eu) de verkiezing Mooiste Hotelkamer van Nederland wint. Vorig jaar was die eer voor Suite 44 van Sandton Château De Raay in Baarlo (bij Venlo). Afgelopen jaar mocht Sandton Hotels ook al de Zoover Award voor Beste Hotelketen in ontvangst nemen. De hotelgroep die in 2004 werd opgericht door Gui de Vries en Rogier Braakman heeft inmiddels meer dan 20 hotels in Europa en op Curaçao. Allemaal met een eigen, karakteristieke identiteit en op aansprekende locaties.