Menu
Hotels

Redactie TIP – Shoppen in Arnhem en wegdromen op een landgoed

Toe aan een nieuwe garderobe? Ga shoppen en ontdek de leukste winkels van Arnhem. Wandel heerlijk rond en laat de verscheidenheid aan bijzondere plekjes, parken en winkelstraten eens goed op je inwerken. Combineer een dagje Arnhem met een ontspannen verblijf op Landgoed Avegoor!

Laat u volop inspireren en kom helemaal tot rust. Aan de rand van de Veluwe, tussen de oude beuken, waar koninklijke allure en ongedwongen gastvrijheid elkaar ontmoeten. Eens was Landgoed Avegoor het verblijf van Nederlandse vorsten en vorstinnen. Zij hulden zich in luxe en omringden zich met de goede dingen van het leven. Wij laten u graag ervaren hoe wij deze rijke traditie voortzetten.

Beleef ons landgoed. De mogelijkheden zijn oneindig. Proef de culinaire kunsten in ons restaurant Trattoria & Grill “Due”. Logeer in één van onze comfortabele kamers en neem een verfrissende duik in ons zwembad. Geniet van een glas wijn bij de open haard of een frisse salade op het terras.

Of u ons nu bezoekt met uw zakelijke partners of met uw vrienden of familieleden… wij zorgen ervoor dat er niets ontbreekt tijdens uw verblijf. Laat ons u inspireren. Het is onze passie om uw verblijf tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.

Wilt u meer weten over dit geweldige Shopping arrangement bij Landgoed Avegoor? Of bel voor meer informatie naar 0800-5405405.