Menu
Nieuws

IJsfestival Zwolle; ‘The Christmas Hotspot’

“The place to be” met kerst is Zwolle dit jaar. Evenementenbureau Events2be
organiseert van 3 december tot en met 29 januari exclusieve winterse bedrijfsuitjes en nieuwjaarsborrels rondom het IJsfestival in Zwolle. Tijdens het IJsfestival zijn er voor bedrijven diverse sportieve, ontspannende en teambuilding gerichte activiteiten mogelijk. De echte liefhebbers kunnen overnachten in een heus ijshotel. Een ware belevenis die men niet snel zal vergeten.

Het IJsfestival zal plaatsvinden op het Rodetorenplein in Zwolle. Speciaal voor
bedrijven zijn er bijzondere workshops en leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan ijsspelen, zoals Fun Curling en Human Ice Bowling op de drijvende ijsbaan in de Thorbeckegracht. Middels een loopbrug wordt deze unieke schaatsbaan verbonden met het vaste land. Neem ook een kijkje bij de ijsbeeldententoonstelling. Een team van veertig internationale en Nederlandse ijskunstenaars laten hier zien wat zij kunnen maken van sneeuw en ijs. Een ware belevenis! Speciaal voor bedrijven is hier een bijzondere workshop Icecarving aan toegevoegd. Onder begeleiding van een carver maken zij zelf de mooiste sneeuw- en ijsbeelden. De kerstmarkt en een groot reuze rad maken de sfeer compleet.

Voor diegene die nog nooit in Zwolle zijn geweest behoort een stadswandeling met een heuse stadsomroeper en een GPS tocht tot de mogelijkheden.

Als culinaire afsluiter kunnen bedrijven exclusief dineren op het stijlvolle horecaterrein. Het horecaterrein is onder leiding van cateraar Feest & Culinair uit Zwolle. Feest en & Culinair werkt met (h)eerlijke en duurzame producten en heeft jarenlange ervaring in de cateringbranche. Voor de ware liefhebbers is er een feestlocatie en een ijshotel om de avond/nacht voort te zetten. Een originele maar vooral unieke plek om het jaar sfeervol af te sluiten óf juist te beginnen.