Menu
Hotels

Golf en Gastvrijheid in een historische ambiance

Steeds meer mensen ontdekken en genieten van golf. Met golfen maakt u vrienden en ontdekt u nieuwe plaatsen. Verborgen tussen de eeuwenoude eiken in de IJsselvallei ligt het prachtige Landgoed Kasteel Engelenburg met een schitterende golfbaan.

Een parel onder de golfbanen met alle faciliteiten voor beginners en gevorderde spelers. Hier ontvangt iedere golfer een gastvrij onthaal in een unieke historische ambiance.

Over de Golfbaan
Tee-off op een 400 jaar oude ijskelder, in een historisch park met eeuwenoude bomen. Waar vroeger de 16e en 17e eeuwse adel op wild jaagde, volgt u nu geconcentreerd uw bal. Toch niet in de slotgracht? De gerenommeerde Engelse golfbaanarchitect Donald Steel maakte van de 9-holes baan par 72 namelijk een uitdaging voor de liefhebber van de golfsport met minimaal baanpermissie.

Golfers in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs (clubhandicap 54) of baanpermissie zijn van harte welkom om 9 of 18 holes te spelen op onze golfbaan.

Het kasteel hotel is gelegen op een landgoed in Brummen, Gelderland, nabij Arnhem, Apeldoorn en Zutphen op de prachtige Veluwe.

De échte golfliefhebber geniet lekker lang en blijft een nachtje slapen op dit fantastische landgoed.
Met deze speciale Golfaanbieding is het heerlijk genieten, lekker wegdromen in een fantastische hotelkamer op het kasteel, een dag genieten op de golfbaan en genieten van een culinair 4-gangen diner op het landgoed.