Menu
Nieuws

Deze bijzondere vergaderlocatie in Brabant mag u niet missen!

Bijzondere locaties zorgen voor een bijzondere meeting xperience !

24-uurs vergaderarrangement – Vergader- en Congreslocatie in Brabant
Omgeven door de groene bossen is NH Eindhoven Conference Centre Koningshof het grootste en meest centrale conferentie hotel in de Benelux regio. Alle 80 meetingruimtes hebben natuurlijk daglicht en kunnen compleet naar uw stijl worden aangepast.

Faciliteiten
De meetingruimtes bevinden zich allen op de begane grond en de meeste sluiten aan op de binnen tuin, sommige meetingruimtes kunnen aan elkaar geschakeld worden. Alle gasten van het hotel kunnen gebruiken van de uitgebreide sportfaciliteiten zoals de fitnessruimte, squashbanen, binnen zwembad, volleybalveld en de sauna. Komt u met de auto, gasten maken gratis gebruik van de grote parkeerplaats bij het hotel.

Vergaderen in Midden-Brabant – Diverse locaties
Komt u ook vergaderen in Midden-Brabant bij een van onze bijzondere locaties. Vergaderen in een bosrijke omgeving, op de golfbaan of in een voetbalstadion? Het is allemaal mogelijk!

Kiest u voor een exclusieve locatie aan de rand van het Warandebos, een conferentiezaal bij een golfbaan, of de vergaderaccommodatie bij een voetbalstadion? Bij ons in Tilburg heeft u de keuze uit maar liefst 6 locaties:

  • Auberge du Bonheur
  • Koning Willem II Stadion
  • Prise d’eau
  • De Faculty Club
  • Grotto
  • Villa de Vier Jaargetijden.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl