Menu
Hotels

Bruisend Oud en Nieuw arrangement in Overijssel

De jaarwisseling kunt u ook vieren in Huis ten Wolde. Genieten bij de open haard, champagne met hapjes, appelflappen en oliebollen en een paar dagen het gevoel krijgen helemaal weg te zijn.

Bruisend het nieuwe jaar in
Vier de jaarwisseling van 2013-2014 in Huis ten Wolde: Even helemaal weg en een oudejaarsavond om nooit te vergeten. Aankomst op 30 december met dezelfde avond een 3 gangen diner in ons restaurant de Spijskamer. Oudejaarsdag kunt u de hele dag gebruik maken van onze faciliteiten. Om geheel verzorgd en ontspannen het nieuwe jaar in te gaan reserveert u voor oudejaarsdag een wellness arrangement. Oudejaarsavond wacht u een feestelijk 4 gangen diner, daarna kunt u in onze lounge verder oudejaarsavond vieren met champagne, vuurwerk en diverse hapjes.

Ontspannen, thuis voelen, uitrusten
In een bosrijke omgeving, aan de voet van de Woldberg ontvangen wij u graag voor een kort of een lang verblijf in ons gastenverblijf Huis ten Wolde.

Overnachten in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Huis ten Wolde is de perfecte uitvalsbasis voor uw activiteiten. Fietsen, wandelen of uitwaaien op het water. Ook kunt u bij ons fietsen huren of gebruik maken van onze fietsenstalling met oplaadpunt.

Meer weten over het Bruisend Oud & Nieuw arrangement bij Huis Ten Wolde?