Menu
Hotels

Beleef samen de Efteling in winterse sferen!

Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren. Een prachtig decor voor een paar mooie Kerstdagen.

Proef de sfeer van de Winter Efteling!
Tijdens de Winter Efteling kun je genieten van hartverwarmende vreugdevuren, live entertainment, duizenden lichtjes en winterattracties als een schaats- en langlaufbaan. Waar wacht je nog op? Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en kom samen genieten in de Winter Efteling!

De Winter Efteling is geopend van donderdag 6 november 2014 t/m zondag 1 februari 2015.

Wonderlijke ontmoeting
Nieuw in het park zijn de Vuurprins en de Sneeuwprinses die met hun arrenslee langs alle vuren in de Efteling gaan. Tijdens de Winter Efteling heb jij de kans om hen te ontmoeten! Laat je met deze wonderlijke ontmoeting verrassen door hun betoverende verhalen en muziek.

Speciale winterattracties
Laat je verwonderen door een feeëriek verlicht Sprookjesbos en geniet naast de adembenemende attracties ook van de speciale winterattracties. Zwier met je geliefde over de schaatsbaan, terwijl de kleintjes van een echte sneeuwbaan glijden. Bind de latten onder je voeten en langlauf tussen de besneeuwde bomen.
Als de avond valt, veranderen drie attracties van gedaante en lijken gevels tot leven te komen. Kijk je ogen uit bij deze indrukwekkende illusies na zonsondergang! Bovendien kun je in de avonduren genieten van de prachtige kleurenpracht bij de watershow Aquanura in het donker.

Smaakvol eten en drinken
Tijdens de Winter Efteling kun je heerlijk smullen! Verwarm jezelf met warme chocolademelk, erwtensoep en glühwein, terwijl je met familie en vrienden rond het kampvuur zit. Geniet bijvoorbeeld van onze nieuwe Kip op Stok (op het Dwarrelplein), verwen jezelf met heerlijke crêpes (Carnaval Festivalplein), of ga naar de BBQ Smoker voor een heerlijke gepofte aardappel (Ruigrijkplein). Nieuw dit jaar op het Ton van de Ven plein, zijn de 6 soorten warme chocomelk en de gepofte appel met mascarpone. Op de speciale Beierse Markt kun je terecht voor verse stroopwafels, churros, rookworst en heerlijke warme drankjes! En in het IJspaleis kun je je na het schaatsen lekker opwarmen met gluhwein, schrobbelèr, chocomel, koeken, een broodje unox of soep.

Niet genoeg aan één dagje?
Na een betoverende dag vol winterse sferen, heb je nog maar één wens: dat je samen nog een dag had. Kom daarom slapen en beleef meer van de Winter Efteling. Overnacht in het Efteling Hotel of in vakantiepark Efteling Bosrijk en droom je mooiste dromen, zodat je uitgerust nóg een dagje kunt genieten.

Vier sprookjesachtig Oud & Nieuw in de Efteling!
Ook dit jaar is het weer mogelijk om Oud & Nieuw te vieren in de Efteling. Kom voor een sprookjesachtig Oud & Nieuw vanaf 19.00 uur naar de Efteling en geniet tot middernacht van vele attracties. Tot 01.00 uur is er entertainment aanwezig en blijven de horecagelegenheden geopend. Uiteraard is er om 24.00 uur spetterend vuurwerk en ontvang je bubbels en een lekkernij om zo het nieuwe jaar in te luiden. Speciale tickets zijn verkrijgbaar vanaf 6 november.

Bezoek nu ook de Winter Efteling!

Wilt u er een weekendje weg van maken met een Bezoek aan de Efteling? Boek dan nu het 3-daags Efteling arrangement en geniet samen met uw kids van de Wondere Wereld van de Efteling.