Menu
Trends

Schitterende vergaderlocatie in de Eifel

Voor een vergaderlocatie in een bergachtige omgeving met inspirerende uitzichten vanuit een schitterend kasteel en waar u tussen de meeting door kunt golfen om even te ontspannen!

Zoek dan niet verder, want dit vergaderarrangement heeft alles wat u wenst en dat op nog geen 3 uur rijden vanaf Utrecht. Deze vergaderlocatie zal voor indrukwekkende uitkomsten zorgen.

Combineer uw vergaderdagen met een actief programma en ga golfen in de bergen!
De Eifel staat bekend om zijn prachtige glooiende landschap en vulkanische meren. Deze streek wordt ook wel ‘Het Toscane van Duitsland’ genoemd. De schitterende natuur geeft een ontspannen gevoel als u daar heerlijk aan het golfen bent. Een uitstekende combinatie om even een frisse neus te halen, nieuwe inspiratie op te doen en gewoon even actief bezig te zijn.

Naast golfen biedt deze streek nog volop onder mogelijkheden. De sportievelingen kunnen zichzelf uitdagen met fietsen of wandelen. De cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de stad Koblenz of Trier. En voor de wijnliefhebbers mag een bezoek aan Cochem niet ontbreken. Zo kunt u uw vergadersessies goed afwisselen met een actief programma.

Vergaderen in de Eifel?